Interessante links naar andere websites

Links naar interessante websites die met (digitale) fotografie te maken hebben

Website Omschrijving

Foto op canvas

Bij Digidoek.nl drukken ze foto's van consumenten, bedrijven en professionele fotografen op onder andere canvas. Ze zijn er trots op dat hun kwaliteit door zowel de Consumentenbond als het digitale fotografie-magazine Zoom als beste getest is. Klanten kunnen bij Digidoek.nl canvasdoeken bestellen met een grootte die varieert van 20x20 cm tot en met 140x220 cm. De levertijd is 48 uur en de bezorgkosten zijn bij de prijzen inbegrepen.

Foto op plexiglas

Bij FotoOpGlas.nl bent u voor een perfecte afdruk van uw mooiste foto op glas aan het juiste adres.
De foto op glas die wij leveren is van een zeer hoge kwaliteit. Wanneer u besluit om uw foto bij ons op glas te laten printen, heeft u een aantal keuzemogelijkheden, zodat ons product maximaal aansluit bij uw wensen.

Foto op canvas
(www.vergelijkcanvas.nl)

Vergelijk Canvas vergelijkt alle aanbieders van foto op canvas op prijs en kwaliteit. Daarnaast is er de mogelijkheid om ervaringen achter te laten bij de aanbieders. Door middel van onze Top 5 aanbieders helpen we u een betere keuze te maken tussen alle aanbieders. Naast foto op canvas vergelijken wij ook de aanbieders van foto op aluminium, glas en forex.

Foto op hout

Bij Fotofabriek.nl maak je simpel en snel jouw foto op hout. Via de online creator kun je jouw foto makkelijk uploaden en bewerken, zodat je binnen enkele seconden een leuke foto op hout hebt gemaakt. Je kunt de foto laten afdrukken op verschillende soorten biologisch FSC gekeurd hout; Berkenplex whitewash, Vurenhout of Vurenhout whitewash. Daarnaast heb je keuze uit verschillende soorten formaten, zowel staand als liggend.

Fotoopglasland

De online winkel voor foto's geprint achter glas van museumkwaliteit. Fotoopglasland is dé leverancier voor prints op glas. Met enkele klikken van de muis bepaald u de uitsnede van uw foto, plaatst u een foto kader en teksten. Fotoopglasland is trots op de kwaliteit van hun prints, is pas blij wanneer u dat ook bent en biedt gegarandeerd de beste prijzen.

www.fotowedstrijd.info Overzicht van heel veel foto-wedstrijden.
www.natuurfotomagazine.nl Website behorend bij het mooiste Nederlandse natuurfoto-tijdschrift Natuurfoto Magazine.
natuurfotografie.nl Mooie en informatieve website over natuurfotografie. Door o.a. de columns, gebiedbeschrijvingen, portfolio's etc. zeker de moeite waard om regelmatig te bekijken.
rootsmagazine.nl/foto/foto-van-de-maand/ Roots Magazine - foto van de maand wedstrijd
www.naturephotoblog.com Website met dagelijks een nieuwe prachtige foto van één van de +/- 31 (bekende) natuurfotografen die aan de site meewerken.
nvnfoto.nl/ Het Natuurfotografen Verbond Nederland (NVN) is een overkoepelende organisatie voor natuurfotografen. Het is een samenwerkingsverband van Nederlandse Natuurfotografenverenigingen met als doel activiteiten te ontplooien die voor individuele verenigingen niet haalbaar zijn. Belangrijkste activiteit is het Internationaal Natuurfoto Festival dat in principe om de 2 jaar georganiseerd wordt.
www.dpreview.com Nieuws, camera- en lensreviews en heel veel forums.
www.fredmiranda.com Vooral de lenzen-reviews vormen een goede bron van informatie.
www.fotografie.nl Fotografie.nl is een Nederlandstalige website over digitale fotografie en fotografie in het algemeen, aantrekkelijk voor de fotoliefhebber en daarom gericht op zowel (semi-)professionals en amateurfotografen als op consumenten.
www.nature-inspirations.com Prachtige natuurfoto's, ook enkele van mij ;-)
Jammer genoeg krijg je totaal geen feedback als ze een ingezonden foto weigeren. Na een aantal pogingen geef ik het daarom op om nog foto's op de site geplaatst te krijgen. Het lijkt een beetje een "ons kent ons" clubje te zijn geworden, waarbij alleen foto's van een select clubje fotografen nog worden geplaatst.
Herfstblad

Wat kan ik voor je doen:

  • Afdruk van een van mijn foto's bestellen als poster, canvas, dibond, etc.
  • Foto's maken in opdracht (natuur, architectuur, landschap, reizen, in binnen- en buitenland)
  • Foto's aanleveren voor gebruik in een tijdschrift, op een website, etc.
Neem contact met mij op, en we komen er wel uit!